13 octombrie 2020

DE CE SA ALEGI UN PARTENER DAIKIN HOME COMFORT EXPERT?

Cu toții știm cât de importantă este informarea pre-achiziție. Ce model de aer condiționat să aleg, de unde să îl cumpăr și cine îl instalează? Majoritatea dintre noi apelăm la site-urile producătorilor, forumuri și site-uri de comparații de prețuri pentru a răspunde la aceste întrebări.

De cele mai multe ori, și prietenii sunt cei care oferă diverse opțiuni, însă de obicei aceste recomandări nu sunt adecvate suprafeței locuinței tale și camerei unde dorești să fie montat. Un aparat de aer condiționat ales greșit, cu o capacitate prea mare sau prea mică pentru camera unde urmează a fi instalat, poate crea disconfort din cauza schimbărilor de temperatură și, în plus, va duce la o utilizare ineficientă a energiei.

Mai mult, instalarea aparatului de aer condiționat trebuie să fie efectuată de către profesioniști, având un rol esențial în funcționarea impecabilă a aparatului, multe dintre defecțiunile care pot apărea ulterior pot fi cauzate de un montaj defectuos.

Daikin HCE nu este doar un logo sau o firma, ci o certificare a calitatii in care clientii pot avea incredere deplina si care ofera o pozitie unica partenerilor.

Pentru a-ți ușura procesele de achiziție și instalare a fost creat programul Home Comfort Expert. Daikin HCE nu este doar un logo sau o firma, ci o certificare a calitatii in care clientii pot avea incredere deplina si care ofera o pozitie unica partenerilor, cum este in cazul firmei noastre CLIMA FIX!

 

https://www.youtube.com/watch?v=1ew8O7P7fg0&list=PLP3KvDVifTKNd9F2B3uUDUwviMultOG4b

 

SURSA https://www.daikin.ro

Aer conditionat

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.