Servicii

Consultanta gratuita - oferim consultanta gratuita in alegerea si montarea apartului de aer conditionat pentru a va asigura de calitatea produselor si serviciilor la cel mai avantajos pret!

Vanzare - sisteme de climatizare si ventilatii de la cei mai buni producatori de pe piata si la cele mai bune preturi avand mereu oferte pentu bugetul dumneavoastra!

Instalatii de climatizare - realizam orice tip de instalatii de climatizare:
-instalatii rezidentiale
-comerciale
-semiindustriale
-sisteme VRF/VRV Cel mai important lucru pentru noi e confortul si satisfacerea clientiilor nostrii de aceea in toate lucrarile noastre avem grija cerintele si dorintele dumneavoastra si nu in ultimul rand de estetica instalatiei.

Intretinere - aparate aer conditionat.Din punct de vedere financiar,s-a dovedit ca este mult mai avantajoasa intretinerea corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat,comparativ cu repartiile eventualelor defectiuni aparute in urma neintretinerii corespunzatoare a aparatelor. Pentru prevenirea problemelorr noi recomandam verificarea periodica a aparatelor si interventia prompta in cazul eventualelor nereguli sesizate. Verificarea si curatarea se fac pe loc,oferind o viabilitatea mai mare a aparatului de aer condionat,o mai buna functionalitate si un aspect mai placut.

Preinstalatii - sisteme de climatizare-instalatiile ce sunt atat de inestetice nu vor mai aparea pe fatada cladirii.

Demontaj-modificare - unitate interna sau externa a sistemelor de climatizare pri operatiuni rapide ce nu implica pierderea freonului.