Livrare

Produsele comercializate de Clima Fix pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Cum platesc

In acest moment, la climafix.ro ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata cash la livrarea produselor Selecteaza aceasta optiune in pasul final al procesului de comanda si vei plati produsele direct curierului care va face livrarea. In acest caz produsele vor fi insotite de factura si chitanta.

2. Plata cu Ordin de Plata Daca optezi pentru aceasta metoda de plata, vei primi prin email o factura proforma care va contine toate detaliile de plata. Plata comenzii se va face integral.

3.Plata cu Card Bancar Daca doresti sa platesti integral cu card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), bifeaza aceasta optiune in comanda si vei fi directionat intr-o pagina securizata de plati online prin procesatorul Detaliile cardului tau nu vor ajunge la CLIMA FIX sau la angajatii CLIMA FIX. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online payu.