De ce noi?

Specialistii Climafix iti ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste alegerea sistemului de aer conditionat precum si pozitionarea optima pentru un randament si un confort maxim.

Pentru noi cel mai important aspect e satisfactia clientului,atat in ceea ce priveste pretul aparatului de aer conditionat cat si montarea acestuia.Ca urmare promitem sa urmarim indeaproape concurenta pentru a-ti putea oferi cel mai bun pret de pe piata si pentru a avea mereu oferte accesibile pentru tine.

Stim ca pentru tine conteaza calitatea instalatiei aparatului de aer conditionat de aceea iti garantam acest lucru folosind cele mai bune materiale si unelte profesionale ,avand totodata grija si de estetica instalatiei astfel incat,la final,sa te poti bucura de toate beneficiile aparatului de aer conditionat intr-o ambianta placuta si relaxanta!

Dupa efectuarea montajului,echipa de instalare are obligatia de a face proba de buna functionare si de a va explica modul de finctionare al aparatului de aer conditionat si al telecomenzii acestuia.

Toate aparatele de aer conditionat comercializate de Climafix,precum si montajele efectuate de catre noi au un termen de garantie pe perioada caruia asiguram service-ul acestora,iar costurile de intretinere vor fi mult mai mici.